2 maand op reis

2 maanden geleden, 3 januari, stonden we met onze backpacks op Schiphol. Klaar voor ons grote avontuur, één jaar op reis!! Het was code oranje in Nederland, een zware storm raasde over ons land, veel vluchten waren geannuleerd, maar zonder vertraging kwamen wij 8 uur later aan in New York.

New York

Op Schiphol namen we afscheid van Manon haar ouders, Erwin’s familie ging de eerste week New York met ons mee en Erwin’s zus tot en met Mexico. Stapsgewijs namen we dus afscheid van iedereen.

Nu 2 maanden later zitten we in Colombia en hebben we in NY gelopen tijdens een van de grootste sneeuwstormen ooit, hebben bij het witte huis gestaan, hagelwitte stranden met palmbomen gezien, gesnorkeld met zeeschilpadden en zuster haaien, een vulkaaneruptie gezien, maya ceremonies bijgewoond, onze 3e wereldwonder gezien… maar we zijn nog lang niet klaar met het reizen en willen nog heel veel meer moois ontdekken. Gelukkig hebben we nog 10 maanden.

Natuurlijk zijn er ook dingen die we missen van Nederland, alhoewel mensen geen dingen zijn, staan familie en vrienden toch wel op plek 1. Maar ook simpele dingen mis je wel eens, zoals na je grote boodschap het wc papier gewoon in de wc kunnen gooien, warm kunnen douchen zonder bang te hoeven zijn voor een elektrische schok, gewoon kraanwater kunnen drinken, een bed waarbij de voeten niet uitsteken, goede koffie en Manon mist het zelf kunnen koken en ik haar zelf gemaakte eten.

We zitten nu voor een ruime week in Cartagena, Colombia voor een cursus Spaans. Onze lichamen passen helemaal in het bed, we hebben gewoon warm water in de douche, we hebben een keuken, de koffie is er fantastisch… straks willen we hier niet meer weg…

Het was even stil op onze blog, maar vanaf nu zullen er weer blogs en foto’s verschijnen.

Please follow and like us:

2 gedachten over “2 maand op reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *