Las Vegas – Budget tips

Las VegasIn Las Vegas kan je stinkend rijk worden maar ook straat arm. Met deze budget tips hou je in ieder geval een beetje geld over.

Eet gratis Hamburgers!
Gratis lekkere hamburgers eten, wie wil dat nou niet? De Hart Attack Grill bied je gratis extreem ongezonde maaltijden aan. Friet gebakken in reuzel, een 2200kcal tellende burger en een liter Cola om het naar binnen te spoelen, helemaal gratis! Dit allemaal onder het motto, help anorexia de wereld uit.

Addertje onder het gras? Alleen mensen met een gewicht van meer dan 150 kilo mogen er gratis eten.

Drink gratis,
Heb je net je gratis hamburger verorberd dan zal je nu wel dorst hebben. Duik het casino in en bestel een lekker cocktailtje, een biertje of een flesje water, alles mag en je krijgt het van het huis! Vergeet de serveerster niet te tippen als je vaker een drankje wilt.

Adertje onder het gras? Jazeker, je krijgt alleen gratis drank als je gokt, en over het algemeen kost gokken geld. Knieperds als wij zijn kropen we als we dorst hadden achter een 0,01$ slot machine.

Gratis shows,
De grootse musicians, wereldberoemde shows van Cirque du Soleil, Celine Dion, werelds beste DJ’s Las Vegas has it all.

Niet bereid om dikke dollars neer te leggen ga dan naar één van de gratis show. In hotel Circus Circus is elke avond een gratis circus voorstelling (best aardig), ook in het Ceaser hotel is elke avond een gratis show (weinig aan) maar de gratis toppers zijn de fonteinen show bij het Bellagio (elke 15 minuten na 20:00uur) en de Fremont Street Experience, elk uur vanaf 20:00uur wordt er een typisch Amerikaanse clip afgespeeld op het grootste tv scherm ter wereld. John Bon Jovi is onze favoriet!

Las Vegas

Tickets voor half geld,
Wil je toch naar één van de grote shows, koop dan je tickets voor half geld bij de stands van Tix-4-tonight. Overal aan “the Strip” zijn deze stands te vinden. Vooral op doordeweekse dagen heb je een goed aanbod van populaire shows voor half geld.

Hotelovernachting met grote kortingen,
Ga doordeweeks naar Las Vegas. In het weekeinde stroomt de stad vol met Amerikaanse studenten, de hotelkamers raken snel volgeboekt en de prijs gaat hard omhoog. Ga je doordeweeks naar Las Vegas, grote kans dat je een kamertje voor half geld scoort.

Nog meer kortingen, speel MyVegaS,
Speel het my-vegas spel en spaar punten die je in kunt wisselen voor gratis gok tegoed, attracties, eten, drinken en overnachtingen. Wij hadden een gratis diner buffet en 2 keer een gratis ontbijt buffet met wijn.

Zorg voor een nep facebook account en spelen maar. Op het Amerika forum is een heel topic te vinden over MyVegas met alle tips en tricks.

Please follow and like us:

4 gedachten over “Las Vegas – Budget tips

  1. ivonne schreef:

    Handig om te weten. Wij starten onze reis waarschijnlijk in Vegas (de tickets gaan we morgen zoeken) en dat van die hotelkamers is dus best handig om te weten! Mijn nichtje was ooit in Vegas en die gokte ook met het drankje in de hand;)

    • Erwin_Manon schreef:

      Zijn de vliegtickets binnen? Nog een tip voor het boeken van een hotel in Vegas; veel hotels in Las Vegas rekenen een “resort fee” het kan zijn dat de “resort fee” bij het inchecken nog betaald moet worden, reken op ongeveer 30$ per nacht boven op de kamerprijs. Op de boeking sites wordt dit bedrag niet altijd in de vergelijking meegenomen, maar is in de voorwaarden wel te vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *